Mas Peradalta (Llorà)2019-01-11T19:39:29+02:00

Project Description

Mas Peradalta


Reforma de Masia  a Girona

Superfície: 1.600 m2

Projecte: 2007

Reforma integral de Masia catalogada com a Be Cultural en la que ha estat necessari mantenir un respecte minuciós en la composició exterior i l’estructura interior.

S’han creat poques obertures i clarament diferenciades de les originals amb emmarcats d’acer corten. Planta baixa i primera amb programa d’habitatge familiar i planta segona destinada a estudi-oficina del propietari a on s’hi han creat lluernaris per compensar la falta de llum.

Alhora s’ha buidat la torre de 3 plantes de forjats interiors per tal de servir com a pou de llum per a les plantes inferiors.

S’han tancat els coberts i pallers annexes per a usos complementaris de masoveria i aparcament i alhora s’ha emmurallat parcialment la propietat per diferenciar encara mes l’espai de era intern més privat i la zona de lleure amb  piscina i zones de joc més diàfanes i obertes

EVOLUCIÓ

Estat inicial

Estat final

GALERIA